0.00 0 items

V košarici ni izdelkov.

Predstavnica čebelarjev oceanije v vodstvu apimondije je zapisala mnenje o knjigi in slovenskemu čebelarstvu

22136959_780133095492359_5911025264029514988_o
  • 02.10.2017

Dragi Peter, Boštjan, Karolina in Tanja
Iskreno čestitam vam in vsem, ki so vpleteni v vaše čudovito delo ob izdaje vaše lepe knjige. Zelo sem navdušena in počaščena, da sem bila povabljena in z rezultatom sem zelo zadovoljna. Knjiga je odlična predstavitev vseh prepričljivih razlogov, zakaj bi morali vsi sodelovati, da bi naredili več za čebele in prepričan sem, da bo navdušila tudi mnoge druge.
Knjiga poleg vsega dela in vodila, ki ga Slovenija izkazuje na področju spodbujanja pomena čebel, svetovnega dneva čebel in apiturizma, je resnično navdihujoča. Vesela sem, da sem vas spoznala, uživala v vaši čudoviti deželi in prepričana sem, da smo vzpostavili dolgoročno prijateljstvo med nami.
Prosim miru, svet vas potrebuje, ne smete delati preveč in se iztrošiti prezgodaj. Če boste imeli kdaj občutek utrujenosti in boste potrebovali miren kraj in nekaj olajšanja, ste najbolj dobrodošli v Avstraliji. Nadaljevala bom z delom, da vas prepričam, da nas obiščete nekega dne.
Moje najboljše želje po velikem uspehu s knjigo in vsem, kar počnete. In Peter sem vesela, da se boste pridružili Apimondiji, čestitke tudi za to.
Z najlepšimi pozdravi,
Jodie

 

 

Originalni zapis:

Dear Peter, Bostjan, Karolina(whom I have not had the pleasure of meeting) & Tanja
Heartfelt congratulations to you and all those involved on your wonderful work on the launch of your beautiful book. I am just so thrilled and honoured to have been asked to contribute any am so pleased with the result. The book is a perfect presentation of all the compelling reasons why we should all work together to do more and I am sure will inspire others to add their voices also.
The book in addition to all the work and leadership that Slovenia has shown in the areas of promoting the importance of bees, world bee day and apitourism is truely inspiring. I am so pleased to have been able to get to know you, enjoy your beautiful country and plant the seeds of what I am sure will be a long lasting friendship between us.
Please pace yourselves, the world needs you, you must not work too hard and wear yourselves out too early. If you are ever feeling tired and in need of a quiet place and some respite the world you know you are most welcome in Australia. I will keep working to convince you to come and visit one day.
My very best wishes for huge success with the book and everything you are doing and Peter I am delighted that you will be joining Apimondia, congratulations on that too.
Kindest regards,
Jodie

Jodie Goldsworthy
Director | Beechworth